• Ook via WhatsApp zijn we bereikbaar 0625350980
Menu
Kunnen wij helpen? 0598 380 717

Retourneren


Retourregels
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren m.u.v.  van hygiëne producten.

De volgende producten mogen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd tenzij de producten in de originele, ongeschonden verpakking zitten waarbij de zegel niet verbroken is. Dit geldt voor:

  • Glijzeilen
  • Urinalen, urinaalborstels, urineschuitjes, ondersteken, toiletemmers en aanverwante artikelen
  • Alle producten die in de badkamer of op het toilet gebruikt worden, zoals toiletverhogers, toiletstoelen, douchestoelen en douchekrukken

Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Holland Medicals geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour [a] hollandmedicals.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, indien dit door u reeds betaald is, binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

1. Vul bovenstaande velden in en klik op verzend. U mag ons ook een e-mail sturen op retour [a] hollandmedicals.nl. Vermeld hierbij tenminste uw bestelnummer. Na de retourmelding hebt u nog eens 14 dagen de tijd om het product te retourneren.

2. Na ontvangst van uw retourzending storten wij het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug op uw rekening, uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour. De kosten voor de retourzending zijn wel voor eigen rekening. ​