• Ook via WhatsApp zijn we bereikbaar 0617444100
Menu
Kunnen wij helpen? 0598 380 717

Retourneren


Als particulier heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren m.u.v. van hygiëne producten (herroepingsrecht).

De volgende producten mogen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd tenzij de producten in de originele, ongeschonden verpakking zitten waarbij de zegel niet verbroken is. Dit geldt voor:

  • Glijzeilen
  • Urinalen, urinaalborstels, urineschuitjes, ondersteken, toiletemmers en aanverwante artikelen
  • Alle producten die in de badkamer of op het toilet gebruikt worden, zoals toiletverhogers, toiletstoelen, douchestoelen en douchekrukken

Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7 bij de meeste vervoerders. Voor pakketten boven de 10kg zoals een rolstoel of een rollator betaalt u bij PostNL circa € 13,25.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Holland Medicals te retourneren.

Het retourrecht is niet van toepassing voor zakelijke klanten of instellingen.

U dient uw retour vooraf aan te melden via onderstaand formulier. Zonder aanmelding bestaat het risico dat wij uw retour niet goed of tijdig kunnen verwerken. Na ontvangst van het product zullen wij het orderbedrag, indien dit door u reeds betaald is, binnen 14 dagen terugstorten.

Zo kunt u uw bestelling retourneren:

1. Vul onderstaande velden in en klik op Verzend. Doe dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Retourmeldingen buiten deze termijn worden niet in behandeling genomen.

2. Na de retourmelding hebt u nog eens 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Doe dit in ongebruikte staat, en zo veel als redelijkerwijs mogelijk in originele staat en met originele verpakking.

3. Na ontvangst van uw retourzending storten wij het gehele aankoopbedrag terug op uw rekening, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. ​