Holland Medicals is een webshop en exporteur van medische hulpmiddelen die zowel consumenten, (zorg)instellingen als wederverkopers bedient. Naast een groot en breed assortiment aan medische hulpmiddelen en aanverwante artikelen ontwikkelt Holland Medicals ook zelf medische hulpmiddelen. Daarnaast exporteren wij medische hulpmiddelen naar geheel Europa, Caribisch Nederland en Suriname.

Holland Medicals is in 2012 opgericht door Frans Noordhuis, als uitgroei van bestaande activiteiten met Tweedehandshulpmiddelen.nl. Een groeiende behoefte en vraag naar nieuwe medische hulpmiddelen, naast gebruikte hulpmiddelen, en de wens om uit te breiden met in- en export heeft hiertoe geleid. Al geruime tijd is Holland Medicals online actief. Met de komst van mede-eigenaar Alex-Jan Sigtermans zijn onze online activiteiten fors uitgebreid. Naast onze eigen webshop, waar wij u rechtstreeks bedienen, kunt u ons vinden op Bol.com, Amazon en diverse andere gerenommeerde kanalen.

Holland Medicals heeft haar logistiek volledig in eigen handen: wij hebben een eigen magazijn, orderverwerking, klantenservice en administratie. Zo verzekeren wij u van de beste en snelste service. Service en kennis die zéker als het gaat om medische hulpmiddelen cruciaal verschil kan maken. Onze ambitie is om hulpmiddelen te verbeteren, makkelijk verkrijgbaar én betaalbaar te maken voor iedereen.

We zijn u graag van dienst!