• Ook via WhatsApp zijn we bereikbaar 0617444100
Menu
Kunnen wij helpen? 0598 380 717

Holland Medicals is een groothandel in zorghulpmiddelen die zowel consumenten als de professionele zorg bediend. Holland Medicals is opgericht op 1 januari 2012. Aanvankelijk werd Holland Medicals enkel opgericht om nieuwe zorghulpmiddelen te exporteren. Eigenaar en oprichter Frans Noordhuis had al een webshop in tweedehands zorghulpmiddelen in Nederland en kreeg via dat platform steeds vaker aanvragen vanuit het buitenland.

Naast een webshop in gebruikte hulpmiddelen realiseerden we steeds vaker een nieuwe webshop die niche bediend binnen de zorghulpmiddelenbranche. Zo richtten we achtereenvolgens een webshop op voor glijzeilen, rolstoelen en onlangs ook voor tilbanden. Inmiddels heeft Holland Medicals een webshop met ons complete assortiment nieuwe zorghulpmiddelen. Daarnaast hebben we nog onze webshop met een groot assortiment gebruikte zorghulpmiddelen welke te vinden zijn op www.tweedehandshulpmiddelen.nl.

Al deze webwinkels hadden we in eigen beheer en hiervan deden we zelf het volledige ontwerp en de invulling van de webshop. Omdat we steeds meer webshops online hadden, maar deze ook individueel flink groeiden kozen we begin dit jaar om het anders te gaan doen. We waren inmiddels veel tijd kwijt om al deze ‘kleine’ webwinkels te beheren. We maakten kennis met Norex en hebben samen met hen een plan gemaakt om Holland Medicals naar het volgende niveau te tillen. Zij ontworpen de nieuwe webshop van Holland Medicals aan de hand van het bestaande format van onze huisstijl en verdwenen langzaam maar zeker de ‘kleine’ sub-webshops. Hierdoor wordt Holland Medicals online steeds beter zichtbaar. Daarnaast proberen wij voortdurend ons assortiment uit te breiden om onze klanten nog beter te bedienen.

Bij Holland Medicals zeggen we vaak: zeg wat je doet en doe wat je zegt. We proberen steeds de verwachtingen van de klant te overtreffen en doen elke dag ons best om onze klanten blij te maken. Natuurlijk gaat er ook bij ons weleens iets mis, maar daar proberen we van te leren.